Takapihativoli

Monitaiteellinen takapihativoli kierteli turkulaisilla pihoilla kaupunginosaviikoilla 2012.

IMG_3772

Takapihativoli toteutettiin osana Kaupunginosaviikkoja ja sen työryhmässä olivat mukana sanataiteilijat Veera Lehtola ja Salla Tuukkanen, nukketeatteritaiteilija Ishmael Falke ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Seija-Leena Salo. Takapihativoli piti sisällään mm. nukketeatterin sekä Runomuotokuvastudio-roolituspalveluun, jossa lapset kokeilivat erilaisia roolivaatteita ja saivat itsestään runomuotokuvat.

IMG_3873

IMG_3877

Takapihativoli herätteli luovuutta ja mielikuvitusta perheiden arkisessa ympäristössä: omilla ja lähipihoilla. Tavoitteena oli tuoda kulttuuritapahtuma ja luovaa toimintaa suoraan ihmisten luo: päiväkotiin, puistoon, uimarannalle, kotipihalle. Tapahtuma mahdollisti sekä intiimejä että yhteisöllisiä kohtaamisia,  näkemistä ja nähdyksi tulemista.

Takapihativoliin osallistui yhteensä n. 150 henkilöä Uittamolla, Ispoisten uimarannalla ja Portsassa eri pihoilla ja Annanpuistossa. Jokainen tapahtumapaikka oli hyvin erilainen ja ohjelma muotoutuikin paikan ja osallistujien mukaan. Tärkeää oli tapahtuman rakentaminen ainutlaatuiseksi yhdessä osallistujien kanssa kuhunkin paikkaan sopivaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s